AK Parti Teşkilatı, Ramazan ayının manevi atmosferinde Afşin B Termik Santrali’nde çalışan işçilerle iftar programında bir araya geldi. Programda emekçilerle aynı sofrayı paylaşan teşkilat üyeleri, işçilerle sohbet ederek talep ve düşüncelerini dinledi.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Fatih Arslan, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Ercan Akçadağ ve teşkilat üyeleri katıldı.

Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu7

Programda santral çalışanlarıyla samimi sohbetler gerçekleştirilirken, işçilerin çalışma hayatına dair görüşleri ve beklentileri de dinlendi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun hissedildiği programda, dayanışma ve kardeşlik mesajları ön plana çıktı.

“Emekçilerimizin Her Zaman Yanındayız”

İftar programında konuşan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, alın teriyle çalışan işçilerin ülke ekonomisi ve enerji üretimi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Karabulut, “Memleketimizin enerjisini üreten kıymetli işçi kardeşlerimizle iftar soframızı paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduk. Alın teriyle çalışan ve ülkemize değer katan tüm emekçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu6

Program sonunda katılımcılar, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftarın ardından işçilerle hatıra fotoğrafları çekilirken, tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunuldu.

Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında BuluştuAk Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu3Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu2Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu5Ak Parti Teşkilatı Termik Santral İşçileriyle İftar Sofrasında Buluştu4

Muhabir: Ramazan Doğan