14 Mart Tıp Bayramı haftası kapsamında Afşin Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarına yönelik iftar programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda sağlık çalışanlarının fedakârlıkları ve toplum sağlığı için verdikleri emekler vurgulandı.
Afşin’de düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları ve protokol üyeleri aynı sofrada buluştu. Programda, sağlık çalışanlarının özellikle zor şartlarda yürüttüğü görevlerin toplum için taşıdığı önem bir kez daha dile getirildi. İftar programı, sağlık çalışanlarının Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmesine vesile oldu.

Programda konuşan Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla görev yaptığını ifade etti.
Sarıdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gece gündüz demeden insan hayatını korumak için çalışan tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, emekleri ve fedakârlıkları için teşekkür ediyorum.”

Programda söz alan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi, sağlık çalışanları arasındaki birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Şirikçi, bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Afşin Belediyesi’ne teşekkür ederek tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Programın sonunda Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, sağlık hizmetlerine sunduğu katkılardan dolayı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi’ye plaket takdim etti.

Düzenlenen iftar programına; Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Biçici, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Küpçü, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Boz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özhan Şakı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ramazan Yalçınöz, Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fikri Şirin, Hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Program, sağlık çalışanları ile protokol üyelerinin sohbetiyle sona erdi.












