Afşin’de faaliyet gösteren Kahraman Arena Spor Kulübü, hem amatör liglere hem de uluslararası arenaya sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Yeni adresinde hizmet vermeye başlayan kulüp, sporcularını ringlere ve arenalara hazırlıyor.
Kulübün MMA Hakemi ve Antrenörü Cebrail Demir, Karışık Dövüş Sanatları’nın (MMA) dünyada giderek daha popüler hale geldiğini vurgulayarak, “Karışık Dövüş Sanatları sporu, Kick Boks’un altında yer alan ve birçok branşı içinde barındıran bir spor. MMA yapan sporcu aynı zamanda Kick Boks, Muay Thai, Güreş ve Judo gibi branşlarda da kendini geliştiriyor. Hedefimiz, hem uluslararası arenada hem de amatör liglerde başarılı sporcular yetiştirmek” dedi.
Yaklaşık bir yıl önce faaliyetlerine başlayan kulüp, bu süre içinde bir Türkiye Şampiyonu çıkarmayı başardı. Cebrail Demir, sporcularına hem disiplin hem de başarı bilincini kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
28 Ağustos’ta Ankara’da 6 Sporcu Afşin’i Temsil Edecek
Kahraman Arena Spor Kulübü, 28 Ağustos 2025 tarihinde Ankara’da düzenlenecek müsabakaya 6 sporcu ile katılacak. Bu organizasyonda başarılı olan sporcular, bir üst lige yükselme şansı elde edecek. Demir, “Sporcularımızı şampiyonluğa inandırarak hazırlıyoruz. Katıldığımız her müsabakada hem Afşin’imizi hem de değerlerimizi tanıtıyoruz.” dedi.
Kulüp, yeni şampiyonluklar ve yeni başarılar için Afşinli gençleri spora davet ediyor.