Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Arık ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla Afşin Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda kadına yönelik şiddetle mücadele, çocuk koruma kanunu ve bağımlılıkla mücadele konularında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; kadına yönelik şiddetin önlenmesi, çocukların korunması ve bağımlılıkla mücadele kapsamında Afşin’de yürütülen çalışmalar ele alındı. Ayrıca risklerin azaltılmasına yönelik alınabilecek ilave önlemler, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun artırılması konuları değerlendirildi.

Afşin’de Çocuk Koruma Ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme Toplantısı1

Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, kadına yönelik şiddetle mücadele, çocukların korunması ve bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası koordinasyonun büyük önem taşıdığını vurgulayarak, ilgili birimlerin çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

Düzenlenen toplantıya; Afşin İlçe Jandarma Komutanı Fatih Küpçü, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Boz, Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Fikri Şirin, İlçe Kütüphane Müdürü Abdullah Yeşiltaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Kayapınar ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Talip Ceren katılım sağladı.

Afşin’de Çocuk Koruma Ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme ToplantısıAfşin’de Çocuk Koruma Ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme Toplantısı2

Muhabir: Eda Yamanlı