Afşin’de bir borç nedeniyle haczedilen taşınmaz, icra müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Taşınmazın görselleri, şartları ve tüm ayrıntıları esatis.uyap.gov.tr adresinde 2025/1 SATIŞ dosya numarası ile yayınlandı.

Beyceğiz Mahallesi Dedebaba Caddesi’nde bulunan 22 ada 4 parsel üzerindeki taşınmazın, merkezi konumda yer alması ve çevresinde ticaretin gelişmiş olması nedeniyle yüksek bir değere sahip olduğu bildirildi.

301,22 metrekarelik arsa üzerinde, 95 metrekare büyüklüğünde, yaşından dolayı yıpranması bulunan bir yapı ile ofis ve iş yeri olarak kullanılan 24 metrekarelik ek bir yapı bulunuyor. Ayrıca taşınmaz üzerinde 1 adet ceviz ağacı da yer alıyor.

Yapılan değerleme sonucunda arsa ve üzerindeki yapıların toplam değerinin 2 milyon 262 bin 137 TL olduğu kaydedildi. Taşınmazın iş yeri niteliği taşıması nedeniyle satış sırasında %20 KDV uygulanacak.

Artırma Tarihleri

1. Açık Artırma:

28 Nisan 2026 – 5 Mayıs 2026 (Başlangıç: 10.02 – Bitiş: 10.02)

2. Açık Artırma:

2 Haziran 2026 – 9 Haziran 2026 (Başlangıç: 10.02 – Bitiş: 10.02)

Satışa katılmak isteyenler, ayrıntılı bilgilere ve taşınmaza ait fotoğraflara e-Satış Portalı üzerinden ulaşabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi