Afşin Ülkü Ocakları, Ülkücü Şehit Nurullah Ceren’i kabri başında dualarla andı. Duygusal anların yaşandığı programda, şehidin aziz hatırası bir kez daha yad edildi.
Gerçekleştirilen anma programında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edilirken, “Onlar bu davanın hem şahidi hem şehididir” vurgusu öne çıktı. Katılımcılar, Nurullah Ceren’in ülkücü camia için taşıdığı anlamı bir kez daha dile getirdi.
Anma programının ardından heyet, şehidin emaneti olarak görülen kardeşi Emin ceren ve Fatma cereni’ de ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette aileyle yakından ilgilenilerek destek ve vefa mesajları iletildi.
Afşin Ülkü Ocakları yetkilileri, ülkücü şehitlerin hatırasını yaşatmaya ve emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.





