Afşin Sağlık Yüksekokulu'nda müdürlük görevinde değişim yaşandı. Okul Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Çeşme atandı.

Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu, görev süresinin dolması nedeniyle görevini törenle Doç. Dr. Mustafa Çeşme’ye devretti.

Devir teslim törenine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Afşin MYO Müdürü Doç. Dr. Nureddin Koca, Afşin SYO Sekreteri Nusret Karataş, Afşin MYO sekreteri Nedim Kılınç ile akademik ve idari personel katıldı.

Teşekkür Etti

62 yıldır Atatürk heykelleri ve portreler yapıyor 62 yıldır Atatürk heykelleri ve portreler yapıyor

Doç. Dr. Mustafa Çeşme, hizmetlerinden ve üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu’na teşekkür etti.

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreni, çiçek takdiminin ardından sona erdi.

WhatsApp Image 2023-08-02 at 12.37.17

Doç. Dr. Mustafa Çeşme Kimdir?

Doç. Dr. Mustafa Çeşme, 1983 yılında Denizli'de doğmuştur. Akademik hayatına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Kimya lisans programında eğitim alarak başlamış ve 2007 yılında başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra akademik kariyerine yön vererek Analitik Kimya Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans (2010) ve Doktora derecelerini (2016) elde etmiştir.

2017 yılında Dr. Öğretim Üyesi olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünde göreve başlamıştır. Akademik gelişimini desteklemek amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından desteklenen araştırma projesi çerçevesinde, 2018-2019 yılları arasında Binghamton'daki New York Eyalet Üniversitesi'nde bulunan Gelişmiş Algılama Teknolojileri ve Çevresel Sürdürülebilirlik Araştırma Merkezi'nde doktora sonrası araştırmacı olarak görev yapmıştır.

2023 yılında Doçent unvanını alan Dr. Çeşme, çeşitli kurumlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projelerinde yürütücü ve araştırmacı olarak aktif görev almıştır. Bu süre zarfında uluslararası saygın dergilerde 40 makale yayınlayarak bilimsel alanda önemli katkılarda bulunmuş ve ulusal/uluslararası sempozyumlarda 70 bildiri sunarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır.