Afşin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulunda rakibinden fazla oy alan mevcut başkan Adnan Kabaağaç, güven tazeledi.

Şoförler Odası’nda gerçekleştirilen Afşin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimli olağan genel kurulu salt çoğunluğun sağlanması ve divanın oluşturulmasını müteakip, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra odanın mali hesap, denetim ve yönetim kurulu raporları okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Oy kullanma işlemi ise saat 17.00’de sona erdi.

Seçimde, odaya kayıtlı 556 üyeden 466 üye oy kullandı. 270 oy alan Adnan Kabaağaç, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçildi. Sandıktan, diğer aday Danyal Alkılınç’a ise 195 oy çıktı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Afşin Şoförler Ve Otomobilciler Odası’nda Seçim Heyecanı Başladı (9)

Seçimin tamamlanmasının ardından konuşma yapan Afşin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni başkanı Adnan Kabaağaç, “Seçim sonucunun Afşin’e ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçime katılıp oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Afşin Şoförler Ve Otomobilciler Odası’nda Seçim Heyecanı Başladı (8)

Daha sonra teşekkür konuşması yapan Danyal Alkılıç da yeniden seçilen Adnan Kabaağaç’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

4 yıl süreyle başkanlık görevini üstlenen Kabaağaç’ın yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ünal Kaya, Durdu Çağlar, Bayazıt Özcan, Hamdi Demir, İbrahim Güzel

Yedek Üyeler: Durmuş Ali Arslantaş, Mehmet Temiz, Sadi Doğanay, Hasan Özarslan, Bayram Başpınar, Abdullah Özden, Alaettin Şişik

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ramazan Güzel, İbrahim Kabak, Yusuf Yumuşak

Yedek Üyeler: Mustafa Şahin, Osman Gözdaş, Ahmet Oğuzhan Demir

Muhabir: Ramazan Doğan