81 ilde düzenlenen “30 Km Zafer Koşusu” projesi kapsamında Kahramanmaraş’ı temsil eden sporcular Ferruh Doğan ve Sıtkı Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Göksun’a doğru 30 kilometre koştu.

Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümü anısına gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte, Kahramanmaraşlı sporcular Ferruh Doğan ve Sıtkı Gönen, taşıdıkları Türk bayrağıyla belirlenen rotayı tamamladı.

81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (6)

Zafer Bayramı’nın ruhunu yaşatmak ve milli birlik mesajı vermek amacıyla gerçekleştirilen koşuda sporcular, Kahramanmaraş’ı temsilen 30 kilometrelik parkuru koşarak Göksun’a ulaştı.

Koşunun sonunda sporcular, yanlarında taşıdıkları Şanlı Türk Bayrağı’nı Göksun Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç’a takdim etti.

Bayrağın teslimi sırasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yapılırken, etkinlik milli mücadele ruhunun ve zafer coşkusunun gelecek nesillere aktarılması açısından da anlamlı bir organizasyon olarak değerlendirildi.

Kahramanmaraş’ı başarıyla temsil eden Ferruh Doğan ve Sıtkı Gönen’in gerçekleştirdiği 30 kilometrelik Zafer Koşusu, Göksun’da anlamlı bir buluşmayla tamamlandı.

81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (12)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (11)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (10)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (8)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (7)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (4)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (3)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (2)81 İlde Başlayan Zafer Koşusunda Kahramanmaraş’ı Temsil Ettiler (1)

Muhabir: Eda Nur Aydoğan