Afşin’de avukatlık yapan Mehmet İlker Canbolat, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Dr. Soner Canbolat’ın ağabeyi, Afşin Barosunda avukatlık yapan İlker Canbolat geçirdiği kalp krizi sonucu ambulansla Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların uzun uğraşlarına rağmen kurtarılamayan İlker Canbolat 47 yaşında vefat etti.

Ani vefatı ile ailesini ve meslektaşlarını derin bir üzüntüye sevk eden Avukat İlker Canbolat’a, Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarını baş sağlığı diliyoruz. 
Canbolat'ın cenazesi 09 Mart 2016 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.

Mehmet İlker Canbolat, 1969 Afşin doğumlu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Canbolat, 1994 yılında Afşin’de avukatlık mesleğine başladı. 1995-1999 yılları arasında Afşin Belediyesinde, merhum Ergün Ertetin’in belediye başkanlığı döneminde Afşin Belediyesi Hukuk Danışmanı ve Avukatı olarak, 1996-2004 yılları arasında TES-İŞ sendikası Afşin Şube, Hukuk danışmanı ve Avukatı olarak, 1995-2003 yılları arasında Bağ-Kur Genel Müdürlüğü K.Maraş Bölge Hukuk danışmanı ve Avukatı olarak görev yapan Avukat Mehmet İlker Canbolat, avukatlık mesleğini halen Afşin’de sürdürüyordu.

Editör: Haber Merkezi