Altunelma Mahallesinden Mevlüt Polat’ın oğlu, Yusuf, Şahin, Mevlüt ve Kürşat Polat’ın babaları Muhtar İsmail Polat (72) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Altunelma Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Altunelma Mahalle Mezarlığına defnedilecek.

Taziye Adresi: Altunelma Mah. Mustafa Taş Cad. No: 3

Taziye İçin İrtibat No: Yusuf Polat 0 532 173 13 46

Allah rahmet eylesin.

**

Çobanbeyli Mahallesinden olup Alparaslan Mahallesinde ikamet eden, merhum Hamma Ali’nin oğlu, sanayi esnaflarından Nihat Mert’in ağabeyi, Ali, Durdu, Sağlık Personeli Erdal Mert’in ve Ahmet Mert’in babaları, Camii İmamı Yusuf Mert’in dayısı, Ali İhsan Mert vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Çobanbeyli Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çobanbeyli Mahalle Mezarlığına defnedilecek.

Allah rahmet eylesin.

**

Aslen Örenderesi Mahallesinden olup Gaziosmanpaşa Mahallesinde ikamet eden merhum Mahmut Çavuş’un oğlu, İrfan, Zülkarneyn’in babaları, Mehmet, Cengiz, Musa, Tahir ve İhsan Erden’in kardeşleri, Nuh Mustafa ve Davut Canpolat’ın enişteleri Hüseyin Erden vefat etti.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camii de kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığına defnedilecek.

Allah rahmet eylesin.

**

Aslen Binboğa Mahallesinden, Durdu, Üzeyir, Ejder ve Alparslan Türkmen’in babaları, Hakkı Özden’in ve İmam İsmail Türkmen’in dayısı, Ses Sanatçısı Mihriban Türkmen’in ve Züleyha Türkmen’in dedeleri Duran Türkmen (75) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Camii de kılınacak cenaze namazının ardından Binboğa Mahalle Mezarlığına defnedilecek.

Taziye Adresi: Binboğa Mah. Binboğa Sk. No: 21

Taziye İçin İrtibat No: Durdu Türkmen 0 535 609 93 08

Allah rahmet eylesin.

Editör: Haber Merkezi