Kahramanmaraş Piazza’nın düzenlediği Uçuran Kampanya, Türk Hava Yolları ile yurt içinde uçurmaya devam ediyor. Ziyaretçiler, Salı günleri yaptıkları alışverişler ile diledikleri yöne gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. 

  Alışverişte sunduğu kalite ve uygun fiyatların yanı sıra düzenlediği kampanyalarla da şehrin ilgi odağı olan Kahramanmaraş Piazza AVM, ziyaretçilerinin ayağını yerden kesmeye devam ediyor. Piazza, düzenlediği “Uçuran Kampanya” ile Temmuz ve Ağustos aylarının her Salı günü en yüksek tutarda alışveriş yapan bir ziyaretçisine, Türk Hava Yolları’ndan yurt içi uçuşlarında geçerli her yöne gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor.

  Temmuz ve Ağustos ayları boyunca, her Salı günü sürecek kampanya kapsamında AVM’den gün içinde en yüksek alışverişi yapan ziyaretçilere ücretsiz biletleri takdim edilecek. Kampanyanın kazananları, biletlerini 31 Aralık 2015 tarihine kadar diledikleri tarih için kullanabilecek.

  “Uçuran Kampanya”ya Piazza Club üyeleri yararlanabilecek. Piazza Club üyesi olmayan ziyaretçilerin ise danışma birimine üyelik için başvurması yeterli olacak.

Editör: Haber Merkezi