Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, club üyeliği uygulamasıyla ziyaretçilerine ekstra avantajlar sağlıyor. 

  Piazza Alışveriş Merkez’inin club üyelik avantajlarından faydalanmak isteyenler, danışma birimine başvurup form doldurarak anında ve ücretsiz olarak üyeliklerini başlatabiliyor.

  Danışma biriminde ve ayrıca oluşturulan özel stantlarda üyelik avantajlarının ziyaretçilere anlatıldığı Piazza Club’ın üye sayısı her geçen gün katlanıyor.

  Piazza, yıl içine yayılan çeşitli kampanyaların yanı sıra yılsonu için özel olarak düzenlenen yeni yıl kampanyası ile Piazza Club üyesi birer ziyaretçisine hayalleri süsleyen son model bir BMW 318i otomobilin yanı sıra son model teknoloji ürünleri kazanma şansı da sunuyor.

  Piazza’da, 1 Ekim’de başlayan ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan yeni yıl kampanyasında, birer kişiye BMW 318i otomobil verilecek. Piazza Club üyelerine ayrıca, 3 kişiye Ipad Air, 1 kişiye Mac Book Air 13.3, 1 kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4 kişiye de Iphone 6 1.6 GB hediye edilecek.

  Belirtilen tarih aralığında aynı gün içinde toplamda veya tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyesi ziyaretçiler, hayalleri süsleyen hediyelere sahip olma şansına kavuşacak.

Editör: Haber Merkezi