Kahramanmaraş  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI ve  Dulkadiroğlu  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü   Kadir KILIÇ, Yahya Kemal İlkokulu Okulu Müdürü Hüseyin YILMAZ'ı  makamında ziyaret ettiler.

Yahya Kemal İlkokulu  Okulu Müdürü Hüseyin YILMAZ,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI  ve   İlçe Müdürü   Kadir KILIÇ ile Müdür Yardımcıları Yahya ÇAKIR ve Ahmet SEYİTHANOĞLU  bu bölgede uygulanacak projeler üzerinde fikir alış verişinde bulundular. 

Okul Müdürü Hüseyin YILMAZ  , “Okul olarak  İl Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünden Spor malzemesi ve okulumuzda “Risk altında” bulunan öğrencilerimizin iyiye yönlendirilmesi için   çeşitli kurslar açılması talebinde bulunduk. İl Gençlik Müdürümüz  de talebimize karşılık vererek okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Getirmiş oldukları Spor malzemeleri ve hayata geçirecekleri projeler için okulumuz ve öğrencilerimiz  adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI  ve  Dulkadiroğlu  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kadir KILIÇ 'a teşekkür ederiz.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI  ise, “Okulun bulunduğu bölge de acilen sportif faaliyetler için uygun bir mekan ve okulumuzda da Güreş,Judo ve Karete kursları açacağız.  Öğretmenlerimizi ve okul yönetimini bu güzel girişimlerinden  dolayı  tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz ve mahalledeki gençler için elimizdeki tüm imkânları kullanacağız. Okul bahçelerini spor bahçeleri yapma projesi ile sporcularımız için bir adım daha atmış olacağız. Mahalleye bir “Sporcu Fabrikası” açmak için  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde Dulkadiroğlu Belediyesi, Mahalle muhtarlığı  ve Yahya Kemal İlkokulunun birlikte hareket ederek gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi