Wushu Sporunda marka haline gelen Afşin, artık çevre illerin Wushu sporcularına da hizmet vermeye başladı.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Wushu Takımı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Wushu Takımı, bu hafta sonu “Antrenman ve Dostluk Maçı” yapmak üzere, Pazar günü Afşin'e geliyor.

Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, Afşin Belediye Spor Wushu Takımı ve Wushu Kahramanmaraş İl Temsilciliğinin av sahipliğinde gerçekleşecek olan antrenman ve dostluk maçı hakkında bilgi veren Wushu Milli Takım Antrenörü Selçuk Kayapınar şunları söyledi;

"Bir zamanlar ismi söylendiğinde tanımakta güçlük çekilen Wushu Sporu artık Türkiye'de hatta Dünya da hatırı sayılır bir branş haline geldi.İlçemiz Afşin ise artık Wushu Sporu ile anılmaya başladı.Wushu sporunun ilçede tanınması adına çok büyük çalışmalar yaptık. Malzeme ve imkanlar konusunda yeterli duruma geldik. Bu vesile ile çevre il ve ilçelerimizde bulunan Wushu Sporcularını da Antrenman ve malzeme konusunda desteklemeye başladık. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Wushu Takımı ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Wushu Takımı bu hafta sonu antrenmanlarını ilçemizde ev sahipliğinde yapacaklar. Antrenmana müteakip ise bir dostluk maçı yapılacak. Hem Afşin'deki Wushu imkanlarından faydalanmış olacaklar hem de iller arasındaki dostluğun pekişmesine katkıda bulunacaklar"

Öte yandan Wushu sporcularına ev sahipliği yapacak olan Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ise hazırlıklarını tamamladı. 

 
Editör: Haber Merkezi