Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

Wushu Milli Takım Hakemi ve Antrenörü Selçuk Kayapınar ile Başkan Güven’i makamında ziyaret eden Velioğlu, wushu sporuna verdiği desteklerden dolayı Güven’e teşekkür plaketi takdim etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyarette, ilçede belediye çalışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlere destek verdiklerini belirtti.

Türkiye’de, Afşin’in Wushu sporunda çok önemli başarılar aldığına değinen Başkan Güven, “ Afşin’de wushu sporunun gelişmesine katkı sağlayan bir hocamız, antrenörümüz var.  İlçemizde 6 yıldır wushu şampiyonası düzenliyoruz ve bunu uluslar arası boyuta taşımak istiyoruz. Afşin’in ve gençlerimizin adını tüm dünyaya duyurmak adına etkinlik olacağını düşüyoruz. Bu noktada, Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu’ndan da destek sözü aldık. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya ellimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Wushu Federasyonu olarak gençlere önem verdiklerini belirten Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu, “ Biz istiyoruz ki, gençlerimiz toplumda statü sahibi olsun, memleketimize katkı sağlasınlar. Afşin’imizde de gençlerimize yapılan bu desteğe şahit olduk” dedi.

Velioğlu, “Kahramanmaraş bölgesinde özellikle Afşin, wushu sporunda çok önem arz ediyor.  İlçemizden gençlerimiz önemli dereceler elde ettiler ve bizlerde buna şahit olduk. Bu başarının arkasında kimler var? Bunları görmek istedik. Afşin Belediye Başkanımızı Fatih Güven’i ve Wushu Milli Takım Hakemi ve Antrenörü Selçuk Kayapınar’ı ziyaret ederek wushu sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik” dedi.

Velioğlu daha sonra, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Aslan’ı, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Şahan ve Yeşil Afşin Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk’u ziyaret etti.


Editör: Haber Merkezi