Türkiye İşitme Engelliler Süper Lig’inin 2. haftasında temsilcimiz Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ile İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

15 Kasım Pazar günü saat 11.00’da Afşin Sentetik Çim Sahada oynanan maçta, Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne 3-2 mağlup oldu. Temsilcimizin gollerini Serhan Arslan (15 dk),  Durdu Yılmaz (19 dk) kaydederken, Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübünün gollerini Serdar Şahin (54 dk- 60 dk), Mesut Nalbant (65 dk) kaydetti.

Afşin’de oynanan müsabakada temsilcimiz işitme engelli sporcuları, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Aslan ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Maçın ardından açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Güven, “ Süper Lig’de Afşin’imizi ve Kahramanmaraş’ı temsil eden İşitme Engelliler Futbol Takımımız kendi sahasında İzmir Bornova ile karşılaştı. Bu maçı kaybettik. Fakat ligin ikinci haftasındayız ve daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübünün sportif faaliyetlerinin belediye bünyesine yürütüleceğini belirten Güven, “ İşitme Engelliler Futbol Kulübümüzü, Belediye Spor bünyesine alacağız ve çalışmalarına burada devam edecekler. Bundan sonraki süreçte biraz daha kurumsal, organize ve başarıyı destekleyen bir anlayışla temsilcimize katkıda bulunacağız. Belediye olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olacağız. Bu sessiz sporcularımız inşallah önümüzdeki maçlara daha iyi olacaklar ve Afşin’in adını gururla temsil edecekler” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi