Türkiye İşitme Engelliler Süper Lig’inin 7.haftasında Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı, İstanbul Sefaköy İşitme Engelliler Futbol Takımını ağırladı.

Pazar günü saat 11.00’da Afşin Sentetik Çim Sahsında rakibi Sefaköy İşitme Engellilerle karşılaşan Süper Lig temsilcimiz maçı 6-2 kazanarak ligdeki tırmanışını devam ettirdi.

Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Afşinli sessiz futbol takımımızın gollerini Hasan Özarslan ( 5. dk ve 15. dk) kaydederken, Serhan Arslan (20dk.,50dk.,60dk., ve Penaltı 67dk.) 4 gol atarak süper Lig’de gol krallığı yarışına da aday oldu. Temsilcimiz, Türkiye İşitme Engelliler Süper Lig’inin 7.haftasında hanesine 3 puan daha yazdırarak ligde 6. sıraya yerleşti ve puanını 10’a yükseltti.

Maçın ardından açıklama yapan Afşin İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “ Süper Lig’de kalıcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Lig’in ilk haftalarında takım olarak uyum sağlayamadık fakat son üç haftadır güçlü rakiplerimizi yeniyoruz. İnşallah bundan sonrada bu seri galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz. Bugün sahada 6-2’lik net bir skorla rakibimizi yendik. İnşallah her geçen gün takım olarak daha iyi olacağız.” dedi.

Süper Lig’de Afşin’i temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını ifade eden Türkmen, “ Bütün futbolcularımızla birlikte her maçı final niteliğinde değerlendiriyoruz. Biz Afşin’i temsil ediyoruz ve aldığımız her galibiyeti ilçemize hediye ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayarak bizleri destekleyen bütün afşinli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi