13 Aralık Pazar günü saat 11.00'da Afşin Sentetik Çim Sahada rakibi karşılaşmaya hazırlanan Süper Lig temsilcimiz çalışmalarına devam ediyor.
Takımı taşıyan aracın trafik kazası geçirmesi sonucu Antalya deplasmanına gidemeyen Afşin İşitme Engeliler,  Süper Lig'inin 6. Haftasında bir maç eksiği ile 4 puanla 7.sırada yer alıyor. 

- Tek Hedef Galibiyet

Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı ile oynayacakları maçın hazırlıklarının devam ettiğini belirten İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, " Tek hedefimiz var, o da galibiyet" dedi.
Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyleyen Başkan Türkmen, " Afşin işitme engelliler futbol takımı olarak Afşin'imizi ve Kahramanmaraş'ımızı Süper Lig'de temsil etmekten gurur duyuyoruz. 1997 yılında kurulan takımımızla birlikte her geçen sezon önemli başarılar yakaladık ve İşitme Engelliler Süper Lig'ine kadar çıktık. Şuanda burada uzun yıllar mücadele etmek ve kalıcı istiyoruz" dedi.

Antalya deplasmanına giderken takımı taşıyan aracın trafik kazası geçirdiğine değinen Türkmen, " Geçtiğimiz hafta Mersin'de aracımız kaza yaptı. Çok şükür maddi hasarın dışında futbolcu arkadaşlarımıza herhangi bir zarar gelmedi. Bu hafta Gölcük maçı öncesi takım arkadaşlarımızla birlikte kurban keseceğiz. Tüm halkımızı Pazar günü oynanacak olan maça davet ediyorum. Futbolcu arkadaşlarımızın Afşinlilerin desteklerine ihtiyaçları var" açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi