Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen ilköğretim ve ortaöğretim okullar arası Voleybol Turnuvası başladı.
Afşin Kapalı Spor Salonunda başlayan okullar arası voleybol turnuvası’na 15 orta öğretim ve 15 İlköğretim Okulu katıldı. 2 Nisan Cuma günü yapılacak final maçları ile okullar arası voleybol turnuvası sona erecek.
 
Afşin Kapalı Spor Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan turnuvada açılış konuşmasını yapan Afşin Milli Eğitim Müdürü Nusret Karataş, öğrencilere sporu küçük yaşlarda aşılanması gerektiğini belirtti.
 
Müdür Karataş, amaçlarının, bu tür spor etkinlikleriyle öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak olduğuna vurguda bulunarak, spor müsabakalarının öğrencilere henüz küçük yaşlarda centilmenliği ve birbirlerine saygılı olmayı öğrettiğinin altını çizdi.
 
Okullar arası voleybol turnuvasına Afşin Milli Eğitim Müdürü Nusret Karataş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sefa Özgül, Afşin Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz Solak, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Editör: Haber Merkezi