2014 tarihinden buyana  Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Mehmet Meşe  görevini devretti.
Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevini yaptığı bir yıl içerisinde saygısı,hoşgörüsü ve başarıları ile tanıdığımız Meşe, bugün itibariyle Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Bir görevi daha tamamlamanın huzuru içerisindeyim diyen Meşe, “Yaklaşık bir yıldır yürütmekte olduğum Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Gerek Müdürlüğümüz gerekse spor kulüplerimiz / derneklerimiz adına ilçemizde spor faaliyetlerini arttırmak için projeler geliştirdik ve Spor Bakanlığımıza ve proje Komisyonlarına gönderdik. Ümit ediyorum ki gorevi devralacak arkadaşımız bu projeleri takip eder ve Afşin için yeni projeler geliştirir. Görev yaptığım süre içerisinde benden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Mehmet ilker Çitil Bey başta olmak üzere İlçe Başkanımız Şeref Kırbıyık’a, tesisimizde yapmış olduğumuz çalışmalarda hep yanımızda olan Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e, DSİ Müdürümüz Hikmet Böke’ye, Büyükşehir Belediyesi Afşin Yol Şube Müdürümüz Yusuf Özbeyler’e ve Hüseyin Emiroğlu’na ve benimle birlikte gece gündüz fedakarca çalışan mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi