Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanında Pazarspor’la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar nezaretinde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Tayfun Özkan, Hayrettin Cengiz, Ramazan Durdu, Niyazi Erdem hariç tüm futbolcular katıldı. Bir buçuk saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından fizik ve kondisyon çalışması ve dar alanda top ile pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan kırmızı beyazlılar açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.

"GALİBİYETLER SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Antrenman sonunda Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı ve oynanacak Pazarspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında çok iyi mücadele ettiklerini ve sahadan  haklı bir galibiyetle ayrıldıklarını ifade etti. Hastoprakçılar, "İnşallah Pazarspor maçından da zaferle çıkıp galibiyetler serisine başlamak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Taraftarımıza ve tüm Kahramanmaraş'a layık olmak için mücadele ediyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi