Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından, “Bu skor verdiğimiz mücadelenin karşılığı değil” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, her iki takımın futbolcularını da kutlayarak, "Camia açısından çok önemli maçlar oynayarak, ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Galip gelip yeni bir başlangıç yapmak istediğimiz bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Takım olarak hem fiziksel hem ruhsal anlamda çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Ancak tabi maç şartları istediğimiz gibi gelişmiyor. Özellikle bu maçtan mutlaka 3 puan alırız düşüncesiyle maça başladık. Bu puanı alabilecek mücadeleyi ortaya koyduğumuzu da düşünüyoruz. 90 dakikanın tümünde oyuna hakim olduğumuzu düşünüyorum. Ancak tabi ki rakip takım çok deneyimli oyunculardan kurulu. Özellikle yakaladıkları fırsatları çok iyi değerlendirdiler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ancak 2-0 kesinlikle bizim açımızdan hak ettiğimiz bir skor değil. Verdiğimiz mücadelenin karşılığı kesinlikle değil. Tabi bu bir futbol müsabakası. Bu müsabaka da 2-0 neticelendi. Dolayısıyla üzgünüz" diye konuştu.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Gerçekten futbolcularım sezon başından beri çok çok üst düzey futbol oynayıp, çok iyi birliktelik gösteriyorlar ve hep beraber hedefe yürüyoruz. Bu gün de çok iyi bir oyun ortaya koydular. 10 kişi kaldıktan sonra da çok iyi mücadele ettiler. Çünkü Kahramanmaraşspor’un da son dönemeçleri. Onlar da bu maçı alıp, lige tutunmak istiyorlardı. Böyle bir maçta 2-0 gibi net bir skorla ayrılmalarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi de oyun ortaya koydular ama maçtan daha öne geçen bazı şeyler vardı. Sezon başından beri gerçekten hakem hataları bizi buluyor. Bugün de verilmeyen bir penaltımız, bize çok kolay çıkan sarı kartlar, kırmızı kartlar rakibimize gösterilmeyen sarı kartlar, kırmızı kartlar vardı. Verilmeyen çok bariz bir golümüz söz konusu. Sezon başından beri ben en az 5-6 tane iptal edilen bariz golümüzü sayarım. Bize verilmeyen penaltıları, aleyhimize verilen kartları gösteririm. Bugün de maçın hakemi için çok talihsiz bir gündü. Çok kötü bir yönetim gösterdi. Ama oyuncularım bunun da üstesinden geldi. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi