Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 4-2 mağlup oldukları Bucaspor maçının ardından, hakemin maçın skorunu belirlediğini söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İkinci yarının ilk maçını oynadık. Maçın skoru hakkında pek konuşmak istemiyorum. Çünkü maalesef skoru belirleyen hakem oldu. Verilen penaltı maalesef hem geri düşmemize hem de inancımızın kırılmasına neden oldu. Çünkü hak edilmeyen bir penaltı olduğunu düşündü oyuncularımız. Tabi mücadelemize devam edeceğiz. Ortada bizim açımızdan kaybedilmiş çok önemli bir 3 puan var. Ancak dediğimiz gibi bu maçı geride bırakmak zorundayız” dedi.
Kahramanmaraşspor'un yeni transferi Onur Türk ise ligde kalmak için umutlarını tüketmediklerini ifade ederek, “Biz bu takımı yukarılara taşımak ve kümede bırakmak için geldik. Öncelikle bu bilinsin. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmeyecek. Bizim karakterimize bu yakışır. Biz bu takımı kümede bırakmak için geldik ve sonuna kadar da mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Beşiktaş’tan gelen Ümit Karaal da, mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getirerek, “Ligde kalacağız ve bunun da sinyallerini ilk 65 dakikada verdiğimizi düşünüyorum. Ağabeylerimle beraber çok iyi mücadele ettik. 65 dakikalık süreçte çok iyi oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Geri kalan süreci de üstüne koyarak üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
BUCASPOR CEPHESİ
Haftayı 3 puanla kapatan Bucaspor’un Teknik Sorumlusu Mehmet Nuri Adıgüzel, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Çok iyi bir havada, iyi bir statta müsabaka oynandı. İlk yarıyı rakibimiz 1-0 önde kapattı. Biz tabi burada geniş alanlar bıraktık. Rakip daha arzulu ve istekliydi. Ama ikinci yarıda toparlandık ve gördüğünüz gibi skor ortaya çıktı. Kahramanmaraşspor'u da kutluyorum. İyi mücadele ettiler” dedi.
Bucasporlu futbolcu Zekeriya Kacaroğlu ise, üst sıralara tırmanmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Ben inanıyorum ki takımımız bugün çok anlamlı ve iyi bir mücadele sergiledi. Güzel bir 3 puan aldık. Bucaspor’un hedefi üst sıralara tırmanmaktır” şeklinde konuştu.
Bucasporlu bir diğer futbolcu Mehmet İncebacak da, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Rakibimizin gerek ligdeki konumu, gerekse yeni transferleriyle çok dirençli bir takım olacağını biliyorduk. Buna göre konsantre olduk. Nitekim öyle oldu. Ama ikinci yarı daha ofansif olunca onların direncini kırdık ve 4 gol attık. Bundan sonra da alabildiğimiz kadar puan toplayıp play-off için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi