PTT 1. Lig'in 15. haftasında Kahramanmaraşspor, kendi evinde Boluspor ile golsüz berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, ilk maçında 3 puanla tanışmak istediğini belirterek, "Ama bir puanı hanemize yazdırdığımız için mutluyum. 3 günlük bir çalışmanın ardından Boluspor karşısına çıktık. Biliyorsunuz bu benim ilk maçımdı. Fakat bildiğim, tanıdığım bir camiaya gelmiştim. Dolayısıyla ilk maçımızda başarılı olmak istiyorduk. Bu ilk maça 3 günlük bir çalışma sonucunda çıktık. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdiler. İyi de bir mücadele ortaya koyduk. Tabi ki her şey bir anda olmaz. Zaman içerisinde eksiklerimizi gidererek, bizi aşağıdan çıkaracak puanları toplamak istiyoruz. Bizim için her maçta, dışarıda içeride puan almak önemli. Tabi ki galibiyetle başlamak isterdik. Ama bir puanı hanemize yazdırdığımız için de mutluyuz. Oyuncularım gerçekten iyi bir mücadele ortaya koydular. Bu mücadeleyi diğer maçlara da yansıtabilirsek iyi sonuçlar elde ederiz" dedi.
Şerit, devre arasında takıma takviye yapılıp yapılmayacağına ilişkin yöneltilen bir soruya ise, "Şu anda oyuncularımızdan en üst düzey verimi almamız lazım. Gayet de iyi hazırlanıyorlar. O sonraki aşama" cevabını verdi.
ONUR: "HAKEM PENALTIYI VERSE 3 PUAN ALMIŞ OLABİLİRDİK"
Kahramanmaraşsporlu futbolcu Onur Berber ise, takım arkadaşlarını gösterdikleri performansından dolayı kutlayarak, "Birinci dakikadan 90. Dakikaya kadar sahada gerçekten iyi bir mücadele vardı. Emeği geçen herkesi buradan kutlamak istiyorum. İnşallah bu şekilde devam ettiğimiz sürece puan ve puanlar alacağız. Bulunduğumuz yerden yukarı çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bugün 1 puan aldık, 3 puan da alabilirdik. Son dakikalarda Aytaç’ın bir penaltı pozisyonu var. Hakem penaltı verse şuan 3 puan almış olabilirdik. Ama olmadı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
ZAFER: "ARKADAŞLARIMI MÜCADELELERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM"
Kahramanmaraşsporlu bir diğer futbolcu Zafer Özden de 90 dakika boyunca istekli ve arzulu futbol oynadıklarını vurgulayarak şöyle konuştu:
"Ben arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Orhan hocam için de hayırlı olsun diyorum. Bize ayrı bir hava kattı. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. 90 dakika boyunca istekli, arzulu bir futbol oynadık. Hakem hatalarına bağlamak istemiyorum, ama buraya gelen hakemler bizim sıralamamızdaki durumumuza göre daha rahat mı maç yönetiyor acaba. Şu pozisyonların artık verilmesi lazım. Bunun dışında söyleyecek hiçbir şey yok zaten. Gereken her şeyi yapıyoruz. Çok istekli bir takımız, her geçen gün daha iyi oluyoruz. Bundan sonra da daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Arkadaşlarımı, hocamı taraftarlarımı kutluyorum.”
Editör: Haber Merkezi