PTT 1. Lig’de mücadele eden Kahramanmaraşspor’da 1461 Trabzon karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.
Kahramanmaraşspor’un 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından her iki takımın teknik ekip ve futbolcuları düzenledikleri basın toplantısında 90 dakikayı değerlendirdi.
Ev sahibi ekibin teknik direktörü Orhan Şerit, alınan galibiyetin lige tutunmaları açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bizim, kulübün başkanıyla, futbolcularıyla, teknik adamıyla, taraftarıyla bir bütün olmamız lazım. Bu bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece ve bunu hissettirdiğimiz sürece başarılı olabilecek bir takımız. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek daha büyük başarılara imza atabilecek bir takım olacağız. Bu galibiyetle bir nefes aldık. İnşallah bu soluğu ilerleyen maçlara yansıtabiliriz” diye konuştu.
Kahramanmaraşspor takım kaptanı Zafer Özden ise haftalardır iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını ifade etti.
Özden, bu maçta neticeye ulaşarak kötü gidişe dur dediklerini kaydederek, maç esnasında taraftarların kendilerine yönelik aleyhte tezahüratlarına da tepki gösterdi. Özden, şöyle konuştu:
“Artık o şansızlığımızı da kırmış olduk. İyi oynuyorduk, sonuca gidemiyorduk. Şimdi sonuca da gitmeye başladık. Taraftarımıza şunu da söylemek istiyorum. 2 senedir biz şampiyon oluyorduk. O şampiyonlukları alırken şerefimizle oynuyorduk da şimdi şerefsizce mi oynamaya başladık. Ben buradan soruyorum. Herkesi kastetmiyorum ama şeref ve onur böyle 3 puana endeksli olmamalı. Burada herkesi şerefi ve namusuyla mücadele ediyor. Bu kadar kolay olmamalı.”
Kahramanmaraşsporlu futbolcu Erhan Kurt ise önemli bir galibiyet elde ettiklerini kaydederek, "Haftalardır iyi oynamamıza rağmen bir türlü sonuca yansıtamıyorduk. Bizim için önemli bir maçtı lige tutunabilmek ve dipten kurtulmak için. 2-1 yenik düştüğümüz anda da devre arasında arkadaşlarımızla konuşarak, mağlubiyeti hiç düşünmedik. Sonuna kadar mücadele edeceğimizi konuştuk. Allah'ın yardımıyla da 2 gol bularak maçı çevirdik. Önemli bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.
1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Antrenörü Cemil Canalioğlu ise mağlubiyetten dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek, “İlk yarı yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik çok farklı bir şekilde skoru yakalayıp içeri girecektik. İkinci yarı mücadele olarak iyi olmasına rağmen skor olarak üzücü. Bundan dolayı üzgünüz. Ama takım arkadaşlarımı, oyuncularımı göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.
1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş ve futbolcu Mehmet Sıddık ise karşılaşmanın hakemine tepki gösterdiler.
Editör: Haber Merkezi