Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Turkcell Sağırlar 1. Ligi’nin 5. haftasında konuk ettiği Gaziantep İşitme Engelliler takımını 3-2 yendi.

Turkcell Sağırlar 1. Ligi C Grubu mücadele eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü beşinci hafta Gaziantep İşitme Engelliler takımını Serhan 2 ve Bedirhan'ın attığı bir golle maçtan 3-2 galip ayrıldı. Ligin 5. haftasında hanesine 3 golle 3 puanı yazdırmasını bilen Afşinli temsilcilerimiz puanını 10’a çıkartarak 4. Sırada yer aldı.

Beşinci haftayı galip geldiklerini belirten İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “ Ligin beşinci haftasının da Gaziantep İşitme Engelliler takımıyla oynadığımız maçta galip geldik. Bizler her maça galip gelmek için çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bizim tek isteğimiz Afşin halkının ve sporseverlerin desteğini arkamıza almak. İnşallah bundan sonraki maçları da alarak gruptan lider çıkmak istiyoruz. Afşin’imizi, Kahramanmaraş’ımızı tekrar İşitme Engelliler Süper Ligi’nde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Afşin İ.E takımı, Ligin altıncı haftasında deplasman Mersin İ.E. takımıyla oynayacak.

Editör: Haber Merkezi