Afşin’de okul sporları faaliyet programında yer alan genç ve yıldızlar kız Voleybol turnuvası tamamlandı.

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okullar arasında düzenlenen Okul Sporları Müsabakalarında gençler ve yıldızlar voleybol turnuvası sona erdi.

Afşin Kapalı Spor Salonunda başlayan voleybol turnuvasında, genç kızlar kategorisinde Afşin Fen Lisesi şampiyon olurken, yıldızlar kız kategorisinde şampiyonluğu Afşinbey Ortaokulu elde etti. Birinci olan takımlar okul sporları kapsamında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek il voleybol turnuvasında Afşin’i temsil edecek.

Final Maçına “Kudüs İslam’ındır” Pankartı Damga Vurdu

Genç Kızlar kategorisinde Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle final maçına çıkan Afşin Fen Lisesi salona “Kudüs İslam’ındır” pankartıyla giriş yaptı. Fen Lisesi tarafında hazırlanan turnuvayı izlemeye gelen vatandaşlar ve öğrenciler tarafından alkışlarla desteklendi.

Voleybol turnuvasının, genç kızlar kategorisinde rakibini net bir skorla mağlup eden Afşin Fen Lisesi şampiyon olurken, Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu ikinci, Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Afşinbey Ortaokulunun şampiyon olduğu Yıldızlar kategorisinde Hayati Vasfi Taşyürek Ortaokulu ikinci, TOKİ Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan,  Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan tarafından verildi.

Turnuvaya katılan öğrencileri tebrik eden Afşin Kaymamı Ali Edip Budan, “ Kahramanmaraş’ta Afşin’i temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Önemli olan bu spor müsabakalarına katılmak ve mücadele etmek. Öğrencilerimiz derslerden artan zamanlarında spor yapması, stresini sporla atması güzel bir faaliyet oluyor. Turnuvalarda emekleri bulunanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Afşin Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, “Voleybol turnuvasının güzel bir atmosferde tamamlandı. Turnuvamıza katılan tüm öğrencilerimize ve onlara destek olan idarecilerimize teşekkür ediyorum. Turnuvada birinci olan takımlarımız Kahramanmaraş'ta Afşin'i temsil edecek. Bütün okul takımlarımızın Kahramanmaraş’ta yapılan müsabakalarda da güzel bir sonuç alacaklarını ve ilçemize birinciliklerle döneceklerini düşünüyorum. Takımlarımıza bu heyecan dolu dakikaları bize yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Futbolda şampiyon İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu

Okul Sporları Programı kapsamında Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çim sahasında düzenlenen Gençler Futbol müsabakaları final maçlarıyla sona erdi.

Futbol turnuvasında birinci İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi ve üçüncü Afşin Fen Lisesi oldu.

Editör: Haber Merkezi