PTT 1. Lig'in 35. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 2-0 mağlup ederek, düşme potasından bir adım uzaklaştı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, gol yollarındaki sıkıntıyı bu maçta da yaşadıklarını belirterek, "Mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Çok önemli maçlar oynuyoruz. Bugün futbol olarak takımımız bütünlük içerisinde oynamaya çalıştı. Ancak daha önceki müsabakalarda olduğu gibi gol noktalarında yetersiz kaldık. İkinci yarı oyun üstünlüğünü kurmamıza rağmen gol yedik. Oyuncularımız elinden geleni yapıyorlar. Ama bu tür maçları almak kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Zorlandık ama kazandığımız için mutluyuz. Rakibimiz de iyi oynadı. İkinci yarı daha iyiydiler. Kendi sahamızda maç kazanamadığımız için hep deplasmanlardan puan çıkardık. Arkadaşlarımı kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Dengeli oynadılar. Kazandığımız için mutluyum. Kahramanmaraş'ın da yeri burası değil. İnşallah gelecek yıl yine ligde görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi