Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'da hafta sonu alınan galibiyet ve grup lideri olmanın mutluluğu yaşanıyor. Geride kalan 5 haftada sergilediği performansla taraftarını da memnun eden kırmızı-beyazlılar gelecek için umut verdiler.
Kulüp Başkanı Feridun Kolat, zorda olsa galip gelmenin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Fethiyespor maçı biraz sancılı oldu ama futbolcularımızın gayretiyle son dakikada da olsa galip geldik. Zorlanmamızın nedeni tabiri caizse karşımızdaki rakibin yaralı bir aslan olması. Yani 2 puanları var ve çok mağlubiyet aldılar. Sıkıntılı bir durumları vardı. Ondan dolayı da yaralı aslan gibiydiler. Bizim için de zor oldu ama kazanmayı bildik. Teknik heyetimi ve futbolcularımı kutluyorum.” diye konuştu.
Yönetime geldikleri andan itibaren kendilerine bir hedef koyduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kolat, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz emin adımlarla hedeflediğimiz yere doğru gidiyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Hedefimiz belli ve o hedefe de yavaş yavaş gidiyoruz. Bu hafta ilk kez lider olduk inşallah bu durum kalıcı olur ve böyle devam ederiz.”
Editör: Haber Merkezi