Afşin Belediyesi ve Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “4.Eshab-ı Kehf Wushu” turnuvası sona erdi.

Afşin Belediyesi ve Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü her yıl geleneksel olarak düzenlediği Eshab-ı Kehf Wushu Turnuvası bu sene 4.sünü düzenledi. Yarışmaya 10 ilden 13 takım ve 200 sporcu katıldı. 3 kategoride yapılan müsabakalarda takım halinde birinci Adana, ikinci İstanbul, üçüncü ise Afşin oldu.

Konu hakkında bilgi veren Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Özgül,”Bu sen dördüncüsünü düzenlediğimiz Eshab-ı Kehf Wushu turnuvasına 10 ilden toplam olarak 13 takım ve 200 civarında sporcu katıldı. Bunun yanı sıra antrenör ve kafile sorumlularımızı da ağırlamaktayız. Bu noktada Afşin Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen Wushu turnuvamız 3 gün sürdü. Düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza katılım her yıl artmakta. Eshab-ı Kehf ile birlikte İlçemizin ülkeye Tanıtımı ve Wushu sporunu Afşin’e tanıtılması için çok önemli bir organizasyon. Sayın Kaymakamımızın da ayrıca desteklediği bu etkinliği inşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi