Ekinözü’nde yaşayan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Ekinözü Cela Spora, kayıtlar başladı. Ekinözü Cela Spor’un fahri başkanlığına ise, İlçe Kaymakamı Abdulhamit Karaca seçildi.
Açılış töreninde Ekinözü Cela Spor’un birçok eksiği olduğunu kaydeden Ekinözü Cela Spor Kulüp Başkanı Harun Şahin, bölge halkını spora desteğe davet etti.
Ekinözü’nde eksikliği hissedilen spor kulübünün hayata geçirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Karaca ise, ellerinden geldiği kadar Ekinözü Cela Spora destek olacaklarının sözünü verdi.
Karaca, “Bölgemizde yaşayan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına kurulan Ekinözü Cela Spora gerekli desteği vereceğiz. Sporun toplum hayatındaki önemi tartışılmaz. Bu manada Ekinözü Cela Spor Kulübünün ilçemize kazandırılmasında büyük emek harcayan Harun Şahin ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.
Ekinözü ilçesinin spora aç olduğunu her fırsatta dile getiren Harun Şahin ise, “Ekinözü Cela Spor Kulübü 6 bin nüfusu olan ilçenin tek amatör spor kulübü olarak kuruldu. Resmen tescillenen Ekinözü Cela Spor lige katılmak için hazırlıklara başladı. Öncelikli olarak futbol oynamaya uygun bir sahanın yapılması için yetkililerle görüşeceğiz. Eksikliklerimizle ilgili olarak Spor Bakanı sayın Suat Kılıç ile Kocaeli’nde temas kurduk. Ekinözü’nden dünya çapında bir futbolcu çıkmasını umut ediyorum. Bu heyecanlı günümüzde bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Yapılan kısa konuşmaların ve görüşmelerin ardından Ekinözü halı sahasında, Ekinözü Cela Spor’un temsili takımı ilk maçını kendi arasında yaptı.
Ekinözü Cela Sporun geçici yönetimi, Başkan Harun Sahin ve yönetim kulu üyeleri Ali Karakoç, İlker Köşker, Tuncay Kaplan, Uğur Bozdoğan, Lütfi Soykök, Samittin İlik, Ramazan Muhacir, Gökhan Polat ve Hakan Sahin'den oluşuyor.
Editör: Haber Merkezi