Galatasaray futbol okulları bünyesinde Kahramanmaraş'ta kurulan 1905 Kahraman Sarayspor futbol kulübü amatör liglerde mücadele edecek.
Galatasaray Futbol Okulları Kahramanmaraş Koordinatörü ve kulüp başkanı Yahya Canlı, yeni kurulmuş bir spor kulübü olmalarına rağmen bu yıl U11, U13, U14, U15, U16, U17, U19 ve Amatör Liglere katılacaklarını söyledi.
1905 Kahraman Sarayspor olarak Türk futboluna futbolcu yetiştirmeyi amaç edindiklerini dile getiren Canlı, 5 ay içerisinde 180 sporcuya ulaşarak önemli aşama kat ettiklerini ifade etti. Canlı, şöyle konuştu:
"Biz yıllardır süren 'Kahramanmaraş'tan futbolcu yetişmiyor' imajına biz son vermek istiyoruz. Şu anda Kulübümüze kayıtlı 180 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz çok kabiliyetli, gelecek vaat eden yetenekler. Bu yetenekli futbolcularımızı başta Galatasaray, Kahramanmaraşspor ve diğer tüm profesyonel takımlarımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda bu futbolcuların maç tecrübesi de kazanması bakımından Kahramanmaraş'ta hemen, hemen tüm futbol kategorilerdeki liglere katılma kararı aldık. Kayıtların halen devam ettiği okulumuzdan çıkan futbolcularla, inşallah lig maçlarında seyir zevki yüksek, heyecanlı, güzel futbol oynayan takımlar yaratırız."
Geçici yönetim kuruluyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Canlı, ilerleyen günlerde olağan kongrenin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi