Son yılların bilardo da yükselen değeri Şemsettin Azimli’ye Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ sahip çıktı.

Kahramanmaraş’ta son yıllarda Bilardo da aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren sporcusu Şemsettin Azimli’ye Pazarcık Belediyesi sponsor oldu.

Bilardo da Türkiye’nin en iyi üç bantçıları arasında gösterilen sporcuya sahip çıktılarını söyleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, “O bizim tek kelime ile gururumuz. sporcu kimliği ile kendisini Türkiye'ye kanıtlamış bir kardeşimiz” dedi.

Bu zamana kadar sahip çıkılsaydı emin olun ki dünya finallerinde bile boy gösterir ve ilçesini en iyi şekilde temsil edebileceğini söyleyen Başkan Bozdağ, “Türkiye'nin en iyi 3 bantçıları arasında yer alan, Şemsettin Azimli’ye sponsorluğunu Pazarcık Belediyesi olarak üstlenmiş bulunmaktayız. Gerek maddi gerekse manevi olarak her platformda destek sözünü verdiklerini belirten Bozdağ, sporcumuza ilettik. Resmi olarak sponsorluk antlaşmamızı bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz.”

Başkan Bozdağ, Yeni kurduğumuz Pazarcık Gücü Spor kulübünde faaliyetlerine devam edecek olan milli sporcumuza şimdiden hayırlı olsun diyor, nice başarılarını ilçemize getireceği temennisi ile hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah’tan diliyorum” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi