Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün maçın ardından kırmızı-beyazlı ekibin taktiksel anlayışına yönelik yaptığı eleştirilere cevap verdi. Durmuş, "Ben futbol güzel oynansın istiyorum. Ama ben haddimi de biliyorum. 20 milyon bütçeyle bir takım kurmuşsun, arkamı açayım da 'gel gol at mı' diyeyim" dedi.

Durmuş, Kahramanmaraşspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla geride kalan haftayı değerlendirerek, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Kırmızı-beyazlı ekibi sağlam temeller üzerine oturtup, ligde kalıcı bir takım haline getirmek istediklerini söyleyen Durmuş, hayalci olmadan geleceğe yürümek istediklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor'un geçen 2 sezonda şampiyon olması nedeniyle taraftarda büyük bir enerji açığa çıkardığını dile getiren Durmuş, "Ama bir üst lig daha ağır. O nedenle ayaklarımızı yere daha sağlam basarak, haddimizi bilerek beklentilerin içini doldurarak yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Durmuş, Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün kendilerine yönelik yaptığı eleştirilere cevap verdi. Hiçbir zaman bu tür tartışmaların içerisine girmemeye çalıştığını ifade eden Durmuş, şöyle konuştu:

"Ben bir futbol adamıyım. Benim bulunduğum yerde gelişim olur, kırmızı kart olmaz. Ben Osman hoca gibi her sene 10 kere hakemlerle tartışıp, tribünlere çıkan bir insan değilim. Ben futbolculuk hayatım boyunca bir kere kırmızı kart gördüm. Üstelik stoper oynayan biriydim. 10 yıldır teknik adamlık yapıyorum daha saha kenarından atılmadım. Ben seyircilere dönüp yumruk şov yapan, gol olduktan sonra şeref tribününe dönen biri değilim. Ben yıl boyunca şeref tribününe bakmadan sezon bitiren biriyim. Ben futbolun gönül dostuyum. Ben futbolun fair tarafındayım. Ben futbol güzel oynansın istiyorum. Ama ben haddimi de biliyorum. 20 trilyon bütçeyle bir takım kurmuşsun, ben arkamı açayım da 'gel gol at mı' diyeyim. Ben haddimi bilerek, gayet de çirkinleştirmeden, tekme tokat görmeden, fazla sarı kart görmeden, kendi oyuncu kalitemize göre en iyisini yapmaya gayret ettik. ve bundan sonra da böyle olacak. Elbette ki biz de üçüncü bölgede oynamak isteriz. Ama davulun sesi uzaktan ona hoş geliyor olabilir."

Editör: Haber Merkezi