1 puan ile 9 sırada olan temsilcimiz kendi evinde, 9 puanla üçüncü sırada olan Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübüne karşı mücadele edecek.
Pazar günü saat 11:00’da Afşin Sentetik Çim Sahada Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübünü misafir edeceklerini söyleyen Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “ 29 Kasım Pazar günü ligin en güçlü takımlarından biri olan Başkent işitme engellilerle maç yapacağız. 

Ligde 3. Haftayı geride bıraktık. Şuana kadar sadece 1 puan toplaya bildik. İnşallah bundan sonraki maçlara daha iyi hazırlanarak bu kötü gidişata dur diyeceğiz” dedi.

Deplasmana gelen bütün takımlara karşı seyirci üstünlüğü sağlayarak çıkmak istediklerini belirten Türkmen, “Bu maça tüm Afşinli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Şuanda maddi desteğin yanında Afşinli hemşerilerimizin manevi desteklerine de ihtiyacımız var. Deplasmana gelen takımlara karşı seyirci üstünlüğüyle birlikte maça 1-0 önde başlamak istiyoruz. İlçemizde oynanacak her karşılaşmada vatandaşlarımızın manevi desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde kalıcı olmak istediklerini belirten ve hafta sonu oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen, Türkmen, “Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübüyle oynayacağımız maç bizim için final niteliğinde. Ligde şuana kadar 2 yenilgimiz, 1 beraberliğimiz var.Kötü gidişata bir an önce 'dur' dememiz gerekiyor. O nedenle Başkent ile oynayacağımız maçı çok önemli. 

Kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyoruz. Ligde kalıcı olmak istiyorsak zorlu takımları yenmek zorundayız. Galibiyet için sahaya çıkacağız ve yeneceğimize de inanıyorum" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi