İşitme Engelliler Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Konya İşitme Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 puanla döndü.

8 Kasım Pazar günü saat 11.00’da Konya’da oynanan İşitme Engelliler Süper Ligi’nin ilk haftasında gerçekleşen futbol müsabakasında temsilcimiz Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Konya İşitme Engelliler Spor Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.  İlk haftada deplasmandan 1 puan çıkaran temsilcimizin golleri 66. dakikada Abdullah Düşünceli ve 80. dakikada Hasan Özarslan’dan geldi.

Zorlu deplasmanın ardından açıklama yapan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “ Güzel bir karşılaşma oldu ve ilk maçımızı deplasmanda Konya gibi büyük bir takımla gerçekleştirdik. Bu maçtan da 1 puanla dönmesini bildik. İnşallah önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız ve her maçtan 3 puan kopartmak için mücadele edeceğiz” dedi.

15 Kasım Pazar İzmir, Afşin Deplasmanına Geliyor

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmasında Afşin’de İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübünü misafir edeceklerini söyleyen Başkan Türkmen, “ 15 Kasım Pazar günü saat 11.00’da Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Çim Saha’sında İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü ile maçımız olacak. Bu maça tüm Afşinli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Şuanda maddi desteğin yanında Afşinli hemşerilerimizin manevi desteklerine de ihtiyacımız var. Deplasmana gelen takımlara karşı seyirci üstünlüğüyle birlikte maça 1-0 önde başlamak istiyoruz. İlçemizde oynanacak her karşılaşmada vatandaşlarımızın manevi desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

Editör: Haber Merkezi