2017-2017 sezonunda Futbol 1.Lig C – Grubunda mücadele edecek Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü fikstürü belli oldu.

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig C- Grupta mücadele eden ve ligi 16 puanla dördüncü bitiren Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Afşin temsilcisi, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından çekilen fikstüre göre ilk maçında 26 Kasım Pazar günün Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Yeni sezonda birinci olarak tekrar İşitme Engelliler Süper Lig'ine yükselmek isteyen Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ilk maçı kazanarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, lige şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını ifade ederek,  26 Kasım Pazar günün Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü ile yapılacak maçın hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

1. Lig C- Grubunda şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e yükselmek istediklerini belirten Başkan Türkmen, “ Afşinli sporcularımızla birlikte yeni sezon için hazırlıklarımızı başlattık. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından fikstür kuraları çekildi.  Grubumuzda şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.

-‘Afşinliler, sesimiz olsun’

Lig’in 26 Kasım’da başlayacağını ifade eden Başkan Türkmen, Afşin’de oynanacak müsabakalara tüm Afşinlileri davet etti.

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ve sporcuları olarak ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek için maçlara çıkacaklarına değinen Türkmen, şöyle devam etti:

“Öncelikli hedefimiz 1.Lig’de başarıyı yakalamak olacak. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Futbolcularımıza güveniyorum. Bizim tek eksiğimiz destek. Afşinli yöneticilerimizden, Kahramanmaraş Büyükşehir ve Kahramanmaraş Valiliğinden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğünden destek istiyoruz. Vatandaşlarımızın Afşin’de oynanan maçlara gelerek bizlerin yanında olması en büyük destek olacaktır. Biz zaten güçlü bir takımız. Bizler imkansızlıklara rağmen neler yapabileceğimizi göstererek  Süper Lig’e yükseldik. Bütün sporseverlerimizden ev sahibi olduğumuz maçlara gelerek sessiz sporcularımızın sesi olmasını istiyoruz”

İşte Afşin İESK’nin 2017-18 sezonunda oynayacağı sezon fikstürü...

 1.Yarı; 1.Hafta: Batman İESK- Afşin İESK,  2.Hafta: Afşin İESK - Niğde Sağırlar İESK, 3. Hafta: Muş İESK-Afşin İESK, 4. Hafta: Afşin İESK - Diyarbakır İESK, 5. Hafta: Afşin İESK - Gaziantep İESK, 6.Hafta: Mersin Sağırlar İESK- Afşin İESK, 7. Hafta: Afşin İESK- Hatay B.Şehir BLD İESK

2.Yarı; 8.Hafta: Afşin İESK - Batman İESK, 9.Hafta: Niğde Sağırlar İESK- Afşin İESK, 10.Hafta: Afşin İESK - Muş İESK, 11.Hafta: Diyarbakır İESK- Afşin İESK, 12. Hafta: Gaziantep İESK- Afşin İESK, 13.Hafta: Afşin İESK. Mersin Sağırlar İESK, 14.Hafta: Hatay B.Şehir BLD İESK - Afşin İESK

Editör: Haber Merkezi