2015/2016 Futbol Sezonu  Büyükler 1. Küme B Grubunun 14. Haftasında Afşin Belediye Spor kendi sahasında Kahramanmaraş Spor’u konuk etti.

12 Mart Cumartesi günü Afşin Sentetik Çim Sahada oynanan karşılaşmada Afşin Belediye Spor ile Kahramanmaraş Spor karışı karşıya geldi. Normal dakikası 90 dakika oynanan maçta temsilcimiz konuk takım ile 1-1 berabere kaldı.

Afşin Belediye Spor Büyükler 1. Küme B Grubunun son haftasında Kahramanmaraş Spor’dan 1 puan koparabildi. Büyükler B Grubu temsilcimizin golünü Kürşat Akdağ 80. Dakikada penaltıdan kaydetti. Konuk takımın golünü ise 86 dakikada İsa Baltacı attı.

Afşin Belediye Spor’a Bal Ligi Şansı

Ligin son haftasında averajla lig ikinciliğini elde eden temsilcimiz puanını 30’a yükseltti. Kahramanmaraş Spor ile 1-1 berabere kalarak puanını 30’a yükletsen Afşin Belediye Spor Playoff oynama şansını elde etti.

4 takım ile playoff oynayacak temsilcimiz maçları kazanırsa Bal Lig’ine yükselecek.

Oynanan maçın ardından oyuncularını tebrik eden  Afşin Belediye Spor Teknik Direktörü Hasan Akpınar, “ Ligin son haftasında Kahramanmaraş Spor ile 1-1 berabere kaldık. Averajla lig ikinciliğine yükseldik ve 4 takım ile playoff’a kaldık. İnşallah bu karşılaşmaları da kazanarak Bal Lig’ine yükseleceğiz. Oyuncularımızı göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendi evimizde oynamış olduğumuz her karışlaşmada bizleri yalnız bırakmayarak desteklemek için gelen tüm Afşinli vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” Açıklamasında bulundu.

Önümüzdeki haftalarda Afşin Belediye Spor, Bal Lig’ine yükselmek için, Büyükler 1. Küme A Grubundan Sakarya Spor, Dumlupınar Spor ile Büyükler 1. Küme B Grubundan ise Fidan Spor ile mücadele edecek.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi