Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Süper Lig’inin 9. Haftasında Ankara İşitme Engelliler Futbol Takımını ağırladı.

Pazar günü saat 11.00’da Afşin Sentetik Çim Sahada Ankara temsilcisini kendi sahasında konuk eden Süper Lig temsilcimiz maçtan 5-2 mağlup ayrıldı.

 Karşılaşmanın ilk yarısını 16. Dakikada Adem Eytemiz’in attığı golle galip bitiren temsilcimiz, ikinci yarıda maçın bitiş düdüğüyle birlikte 5-2 sahadan yenik ayrıldı ve maçtan puan çıkartamadı.

Süper Lig temsilcimiz bir maç eksiğine rağmen Süper Lig’in 9. haftasında 10 puanda ligin 7. Sırasında yer aldı.

Maçın ardından değerlendirme yapan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, takım olarak iyi bir mücadele çıkarttıklarını fakat maçtan 5-2 yenik bir şekilde ayrıldıklarını kaydetti.

İki hafta sonra İşitme engelliler Süper Lig’inin ilk yarısının tamamlanacağını belirten Türkmen, “ Önümüzde iki maçımız var. Hatay ve Manavgat maçlarının ardından işitme engelliler süper ligi tatile girecek. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanarak ilk yarıyı üst sıralarda bitirmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda da puan kaybetmeden maçları kazanmaya odaklanacağız. Afşin’imizi en iyi şekilde süper lig’de temsil edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi