Su

Su, vücudun en temel ihtiyaçlarından biri. Nem dengesinden, esnekliğe, kırışıklığı önlemekten, antioksidan özelliğine kadar birçok yönden su, tam bir güzellik iksiri. 

Nar 

Bereket sembolü nar, cildinize de bolluk, bereket, gençlik getiriyor. Kan akışını dengelediği için kırışıklıkları da önlüyor. 

Yaban Mersini 

Bu meyve özellikle antioksidan olma yönüyle vücuda gençlik getiriyor. 

Sarımsak 

Sarımsağın antibiyotik olduğunu bilmeyenimiz yoktur. İşte bu yönüyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve daha genç bir bedene sahip oluyoruz. Sonuçta da cildimiz tazeleniyor.

Ceviz 

Ceviz, omega 3 bakımından oldukça zengin bir besin. Düzenli tüketim halinde daha esnek bir cilde kavuşmak mümkün. Böylece kırışılıklara da veda edebilir ve güzelliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Çikolata

Evet yanlış okumadınız. Çikolata mutlu ederken bir yandan da güzelleştiren besin arasında bulunuyor. Tabii bitter çikolata tercih etmeyi unutmayınız.

Somon 

Somon da ceviz gibi omega 3 bakımından zengin bir besindir. Özellikle sivilceleri kurutma, cilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm verme gibi faydaları var.

Esmer Pirinç 

Pirinci tüketmemek gerektiği söylenir, ancak esmerinin şifası ayrı. Esmer pirinç, hücresel yenilenmeye yardımcı olarak cilde genç ve güzel bir görünüm kazandırıyor.

Havuç 

Havuç tam bir A vitamini deposu. Bunun yanında cildin pürüzsüzlüğü için de önerilen besinler arasında bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi