Afşin'de Aile Sağlığı Merkezleri fazla mesai yapıyor.

Afşin’de 1 nolu,2 nolu ve 3 nolu Aile Sağlığı Merkezlerinin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hafta içi hergün 08.00 – 19.00 saatleri arasında açık bulunduğunu belirten Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rukiye Hatipsoylu, vatandaşları bu saatler arasında Aile sağlığı merkezlerine yönlendirdi.

Hatipsoylu, “ Ayakta tedavi olabilecek hastalarımızı hafta içi hergün saat 19.00’a kadar Aile sağlığı merkezlerine bekliyoruz, hastanın daha kapsamlı bir tedavi görmesi gerekiyorsa aile hekimlerimiz hastaneye yönlendireceklerdir.  Hastalar eğer kendini çok kötü hissetmiyorsa lütfen sağlık ocaklarına giderek muayene olsunlar. Çünkü durumu ağır olan hastalarımız acil serviste yaşanan yoğunluktan dolayı zaman kaybına uğruyorlar. Bu sorununu kısa zamanda çözüme kavuşturacağız." açıklamasında bulundu.

Sağlık Ocağı Adres ve İletişim No

Afşin 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Gaziosmanpaşa M. Askelik Şb. YanıTelefon05054094191

Kahramanmaraş Afşin 2 Nolu Sağlık Ocağı Kahramanmaraş ilinde Yeşilyurt Mahallesi EshabıKeyf Cad. adresinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş Afşin 2 Nolu Sağlık Ocağı bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 0 3445115406 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Afşin 3 NoluH.mehmet Mercimek Aile Sağlığı Merkezi Kahramanmaraş ilinde AfşinbeyMahallesiMelihşah Cad. No-4 adresinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş Afşin 3 NoluH.mehmet Mercimek Aile Sağlığı Merkezi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 344511 98 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

5 Nolu Beyceğiz Aile Sağlığı Merkezimizi Atatürk Caddesi, EfsusSokakRandevu İçin 182’yi arayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi