Sağlık Bakanlığı tarafından 115. Dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurasında Afşin Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan doktorlar göreve başladı.

Nöroloji uzmanı Şeyma Benli, genel cerrahi uzmanı Betül Güzelyüz, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Kaan Kırımlı, deri ve zührevi hastalıkları uzmanı Özlem Gürbüz, iç hastalıkları uzmanı Ensar Gazi Göçer, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Demet Tosun, tibbi biyokimya uzmanı Veli İyilikci ve Tabip Sıla İrem Doğan, Afşin Devlet Hastanesi’nde göreve başladılar.

Kardiyoloji uzmanı Yakup Yalçın ise önümüzdeki hafta göreve başlayacağı bildirildi.

Uzm. Dr. Fikri Şirin  (2)

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Fikri Şirin, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu hafta 8 hekimimiz göreve başladı. Kardiyoloji uzmanı Yakup Yalçın da önümüzdeki günlerde göreve başlayacak. Afşinimize hayırlı olmasını dileriz. Yeni atanan doktorlarımızla birlikte hastanemizin hizmet kalitesini artırarak, halkımıza daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Toplumun sağlığına katkıda bulunmak için gece gündüz demeden çalışacağımızı belirtmek isterim. Afşin halkının sağlık sorunlarını çözmek ve sağlık alanında güvenilir bir merkez oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız” dedi.

Uzm. Dr. Şeyma BenliUzm. Dr. Özlem GürbüzUzm. Dr. Ensar Gazi GöçerUzm. Dr. Demet TosunTibbi Biyokimya Uzmanı Veli İyilikciTabip Sıla Irem DoğanOp. Dr. Kaan Kırımlı

  • Beta
Beta Özelliği
  • Beta
Beta Özelliği
Muhabir: DENİZ DOĞAN