Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmalarına Afşin'de esnaf ziyaretiyle devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç beraberindeki, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, CHP Afşin İlçe Başkanı Mahsuni Çinpolat ile birlikte, Afşinbey Caddesi, Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için aralıksız olarak çalıştıklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, "Kahramanmaraş'ta Cumhuriyet Halk Partisi olarak güzel bir sonuç alacağız."dedi.

"Kahramanmaraş'ı karış karış geziyoruz" diyen Öztunç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşmaya, anlatma ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak destek istemeye devam ediyoruz. Güzel bir ilgi var. İnşallah bu dönem Kahramanmaraş'ta durum farklı olacak ve güzel bir sonuç alacağız. Milletvekillerimizle birlikte Ankara'ya Kahramanmaraş'ı temsil etmeye gideceğiz. "

Kahramanmaraş'ta yaşan sel felaketinde hayatını kaybeden anne ve iki çocuk için başsağlığı dileyen ve elim olayın bir daha yaşanmamasını temenni eden Öztunç, "Memleketimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun. Yaşamlarını yitiren anne ve iki çocuğuna da Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kahramanmaraş'ta yaşanan doğal bir afetti ama dünyanın neresinde olursa olsun böyle bir sel yaşandığı zaman bu kadar can kaybı olmuyor. 3 insan 2018 Türkiye'sinde, Kahramanmaraş'ın ortasında selden dolayı hayatını kaybediyor. Altyapı eksikliği var bunu da söylememiz gerekiyor. Ben bunu AK Parti belediyesini eleştirmek için söylemiyorum.  Belki de geçmişteki belediyelerin hatalarıdır bu. Ama altyapıyı iyi yapılmadığı için bunlar yaşanıyor. İnşallah yetkililer altyapı konusuna eğilirler. Kentlerin, şehirlerin üstünü güzel yapmakla sorunlar çözülmüyor. Aslında sorun altyapının yapılmasıyla çözülür. " diye konuştu.

- İnce Mitingi'ne Davet

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, "Yarın Ramazan Bayramı, tüm milletimizin, Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.  18 Haziran 2018 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Kahramanmaraş'a gelerek miting düzenleyecek. 18 Haziran Pazartesi, saat 14.00'da Müftülük Meydanında düzenlenecek Muharrem İnce Mitingi'ne davet ediyorum." açıklamasında bulundu.

Öztunç, açıklamasının ardından vatandaşlar ve esnaflarla sohbet ederek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için oy istedi.

Editör: Haber Merkezi