Başkan Adayı Ertekin: "Daha Güzel Afşin İçin Çare 'Saadet'te"

Milli görüşün temsilcisi Saadet Partisi, Afşin'de aday tanıtım toplantısı ve seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için Afşin'de adayını belirleyen Saadet Partisi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Efsus İş Merkezindeki seçim bürosunun açılışını yaptı.

Programda konuşma yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Saadet Partisi olarak 31 Mart yerel seçimlerine ülkenin yolunu ve yönünü değiştirmek için girdiklerini söyledi.

Saadet Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şeref Ertekin'in halkın desteğiyle 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olacağını söyleyen İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, " Yerel seçimlerin, Afşin'e, Kahramanmaraş'a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçim inşallah partimizin en büyük zaferine vesile olur. Bu seçim bizim için ve ülke için çok önemli. Saadet Partisi bu ülkenin ve İslam aleminin umudu olmuştur. Etrafımızda yaşanan olaylara baktığımızda ülkemiz bir yalnızlaştırmaya doğru gidiyor. Allah muhafaza ülkemiz, bir Libya, bir Suriye ve Irak gibi olma durumu var. Partimiz kardeşliğin temsilcisi olduğu için yeniden İslam alemini birleştirme gayreti içerisinde olmuştur. Afşin'imizde partimizi temsil edecek, ilçemize layıkıyla önderlik edecek ve ilçenin tüm sorunlarını bitirecek adayımızı belirledik. O isim Şeref Ertekin. Afşin Belediye Başkan Adayımız Şeref Ertekin'e çıkmış olduğu bu yolda Rabbim yardımcı olsun. İnşallah Afşin'imiz için hayırlı olacağına inanıyoruz. Başkan adayımız Şeref Ertekin Afşinli halkımızın da desteğiyle 31 Mart akşamı Afşin'e belediye başkanı olacak. Afşin'imize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

- "Afşin'i yeniden imar için adayım"

Afşin'in sorumluluğunu üstlenmek ve hizmet etmek için belediye başkanı adayı olduğunu söyleyen Saadet Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin, Afşin'i yeniden imar edeceklerini dile getirdi.

Afşin'in çok özel bir ilçe olduğunu ve hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin, " Önce Hak'ın lideri, sonra halkın lideri olmak için bu ateşten gömleğe talibiz. İnsanların hayatlarında çok önemli günler olur. İşte biz şimdi bu önemli günün ve ayın arifesindeyiz. Afşin'in, 80 binden fazla insanın sorumluluğunu üstelenmek için bu yola çıktık. Afşin'in sorunlarını bir bir bitirmek ve Afşin'in yeniden imarı için aday olduk. Afşin, bizler için Allah'ın bir lütfu. Hayvancılığı, tarımı, suyu ve yeraltı zenginlikleriyle güzel bir ilçeye sahibiz. Fakat artık kana kana çeşmelerinden içtiğimiz o suları içemiyoruz. Bizim suyumuzu içirmez hale getiren kim? On yıllarca iktidarda bulunan partinin belediye başkanları. İlçede tarım ve hayvancılık durma noktasına geldi. Türkiye'nin en büyük iki santrali ilçemizde ve bizim gençlerimiz işsiz geziyorsa bunun sorumluluğu kimde. Bunun hesabını sormanın ilk adımını atıyoruz. Afşin'i cazibe merkezi haline getirmeyi, güzelliklerini ve zenginliklerini yeniden kazandırmak bu yola çıktık." ifadelerine yer verdi.

Projelerle Afşin halkının karşısına çıktığını ifade eden Ertekin, şunları söyledi:

" Belediyecilik, kaldırım, yol, kanalizasyon ve çöpleri toplamak değildir. Bunlar belediyenin rutin işleridir. Bizim belediyecilik anlayışımızda sosyal, kültürel ve manevi yönden inşa edilmesi olacak. Toplumun sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkımızı özel sektörlere ezdirmemek var. Mevcut belediye başkanı adayları arasında sadece Saadet Partisi olarak biz halkımızın karşısına projelerimizle çıktık. Bu seçimin sonucu ne olursa olsun kardeşliğin kazanmasını istiyoruz. Afşin'e yeniden saadet gelmesini istiyoruz. Çare 'saadet'tedir. Saadet gelmeden bu milletin yüzü gülmeyecek. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde halkımız bu ilçenin emanetini bizlere verir. Afşin'imize ve ülkemize hayırlı olsun"

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış yapıldı.

Editör: Haber Merkezi