MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner: “MHP Yeniden Şahlanacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım Toplantısında birlik beraberlik mesajları verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Milletvekili Adayları tanıtım toplantısında, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu belirterek şunları söyledi. “Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının tartışıldığı, milli politikamızın “mile” gömüldüğü bu dönemde hiçbir arkadaşımız beynamaz mazeretleri üretmemeli, armudun sapı-çöpü var dedikodusu yapmamalıdır. Dünya Türklüğünün yüce Başbuğu Ülkücü, Ülkücünün öz kardeşidir.” diyerek birlik ve beraberliğimizin önemini vurgulamaktadır.”

“MHP`nin yeniden şahlanacağını” ifade eden Öner, “Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen Ülkücü Hareketçiler el ele, gönül gönüle olmalı, bu dönem MHP’nin Milletvekili Aday çokluğu Türk Milletinin sahipsiz olmadığının açık bir göstergesidir. Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız, insanların tamamını kucaklayacak kadar yunus sevdasına sahiptir. Allah bu sevdayı hepimizden eksik etmesin.” dedi.

İddiası ve Ülküsü olmayanların başarılı olmasının mümkün olmadığını dile getiren Öner, “MHP’den dün olduğu gibi bugünde korkanlar vardır. MHP’ye saldıranlara yazıklar olsun.

Vatana coğrafya parçası, Bayrağımıza çaput diyenlere de yazıklar olsun. Gününü gün etmek, kesesini doldurmak için uğraşan nemelazımcılara yazıklar olsun. Bölücülere ve din istismarlarına yazıklarda olsun. Sonuç olarak; her türlü emperyalizme karşı koyan, Milli direnişin bütün kahramanlarını ve büyük Türk Milletini yürekten selamlıyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi