Türkçe ezanla ilgili sözleri nedeniyle ihraç talebiyle disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında parti ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı ifadelere CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan çok sert yanıt geldi.
Bir televizyon programında Türkçe ezanla ilgili konuşmaları sonrası disipline sevk edilen CHP'li Öztürk Yılmaz'ın, bugün konuya dair düzenlediği basın toplantısında kullandığı "Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Siz aşağılık bir işe imza attınız. İstifa etmiyorum ne yaparsan yap. Sıkıyorsa at beni buradan rezil ol kepaze ol" ifadelerine CHP'li Ali Öztunç'tan jet yanıt geldi.
"ASIL DİSİPLİN ŞİMDİ BAŞLATILMALIDIR"
Öztunç, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz haddini aşmıştır. CHP'nin Genel Başkanına, kurumsal kimliğine hakaret eden birisi CHP vekili olamaz. Asıl disiplin şimdi başlatılmalıdır" dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi