Özel Elbistan Yıldız Koleji 2019-2020 Eğitim-öğretim yılına tam kadro hazır.

Özel Elbistan Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, "Kolejlerimiz bünyesinde bulunan anasınıfları, ilkokul, ortaokullar, Anadolu lisesi ve fen lisesi ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılına hazırız" dedi.

Öğretmen kadrolarını daha da güçlendirkilerini ifade eden Özel Elbistan Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, " Özel Yıldız Kolejini 2019-2020 eğitim-öğretim yılına tam kadro hazırladık. Yeni eğitim-öğretim yılında devam eden kadromuza ek olarak her branştantakviye yaptık. Alanlarında uzman ve tecrübeli öğretmenlerimiz ile kadromuzu tamladık. Böylece okullarımızda yapacağımız eğitim-öğretim çalışmaları daha verimli olacaktır. Tüm sınıf düzeylerinde bireysel ve grup çalışmaları yaparak öğrencilerimizin akademik başarılarını arttıracağız. Ayrıca takviye etüd çalışmaları ve hafta sonu programlarımızla hafta içi çalışmalarımızı destekleyeceğiz." dedi.

"Gelişen ve değişen dünya konjonktüründe kurum olarak dünya entegre olamaya çalışıyoruz." diyen Köker, şöyle devam etti:

" Özel Yıldız Koleji, LGS ve YKS’de aldığı sonuçlar ile  bölgemizin en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini sürdürmektedir. 2019 yılında yapılan sınavların sonuçları açıklandığında başarılarımızı siz saygıdeğer bölge halkımızla paylaşacağız.

    Yukarıda da bahsettiğim gibi bu sene kadromuzu genişlettik. Her yıl olduğu gibi her kademeden ve şubeden öğrencilerimizin akademik ve değerler eğitimini daha da ileri taşımak için ek çalışma ve programlarımızı yaparak öğrencilerimizin başarılarını geliştireceğiz.

Gelişen ve değişen dünya konjonktüründe kurum olarak dünya entegre olamaya çalışıyoruz. Bu aşamada Avrupa Birliği Dil Projemizi önümüzdeki eğitim-öğretim yılında uygulamaya geçireceğiz. Öğrencilerimizin dünya standartlarında bir dil eğitimi almaları düşüncesiyle kurumlarımızda yabancı dil eğitimini AB standartlarında vereceğiz. Avrupa Birliği Dil Projesi için yabancı dil öğretmen sayısını da arttırdık.

    2019-2020 Eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım"  

Editör: Haber Merkezi