Afşin Kaymakamlığınca, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Afşin Öğretmenevinde düzenlenen iftar programında konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar, vatan ve bayrak uğruna şehit olan güvenlik güçlerinin aileleriyle bir arada olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin, bu ülkenin en kıymetli emaneti olduğuna değinen Pınar, "Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ve değerli ailelerinin ramazan ayını kutluyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bugün bu sofrada bir arada bulunabiliyorsak vatan için şehit olan güvenlik güçlerimizin sayesinde. Dünya döndükçe Türkiye Cumhuriyeti var olacak. Ülke tarihine baktığımız zaman birçok defa sıkıntılı zamanlar geçirmişiz fakat kararlı ve dik duruşumuzla her sıkıntıyı aştık. Bu vesileyle bizleri kırmayarak iftar programımıza katıla şehitlerimizin değerli ailelerine ve bu sofranın hazırlanmasında emekleri bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm konuklarımızın mübarek ramazan ayını ve yakın zamanda idrak edeceğimiz Kadir gecesini arkasından milletçe huzurlu ve mutlu bir şekilde kutlayacak olduğumuz Ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum. " diye konuştu.

Afşin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kanan Havan da, ilçede faaliyete geçen sosyal hizmet merkezi müdürlüğü bünyesinde şehit yakınları ve gaziler için hizmet birimi oluşturulduğunu belirterek, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

İftar programına, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Serhat Çakar, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Akdoğan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, Afşin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cuma Köse, kamu ve kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcieri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Editör: Haber Merkezi