Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Özel Elbistan Yıldız Kolejinde öğrencilerin doğru mesleki alanı seçebilmelerine yardımcı olunmak amacı ile düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.

Afşin Kaymamamı Ahmet Can Pınar, öğrencilere kaymakamlık mesleği, ve yerel yönetimler hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilere doğru meslek seçiminin önemine değindi.

Kariyer günlerinin, öğrencilerin mesleki hayatlarına ilişkin verilecek kararlarına yardımcı olması yönünden çok önemli olduğunu vurgulayan Özel Elbistan Yıldız Koleji Kurucu Müdür Nurullah Çelebi Köker,"İlk olarak Elbistan kaymakamımız ve ilçe emniyet müdürümüzün katıldığı kariyer günlerine Afşin Kaymakamımız Ahmet Can Pınar'ı konuk ettik. Kendileri davetimizi kırmayarak bu yoğun programında bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum.    Kariyer günlerimizde öğrencilerimizi sosyal hayatta bizzat meslek sahibi kişiler ile buluşturuyoruz. Meslek seçiminde onlara rehberlik yapılıyor. Mesleğin tüm inceliklerini ilk ağızdan duyma imkanı buluyorlar. Bugün öğrencilerimize Afşin Kaymakamımız bir kez daha kaymakamlık mesleği hakkında merak edilenleri söyleşi tarzında bilgilendirme yaptı.     Kariyer günlerimizde değişik meslek guruplarını tanıtmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi